OM OSS

Osby Bowlingcenter logotyp

Allmänt:

Osby Bowlingcenter är en helt nyrenoverad & handikappanpassad bowlinghall med en central placering i Osby mellan orterna Hässleholm, Markaryd, Älmhult och Olofström. Med fem minuter från stationen hittar ni enkelt till oss. Vi erbjuder även gratis parkering för er som kör. Vi erbjuder bowling på någon av våra 8 nya bowlingbanor, ung som gammal, amatör som tävlingsspelare eller du som har ett funktionshinder av något slag. Med hjälpmedel så som rännskydd(Bumpers) och bowlingramp(Gotlandsränna) blir bowling något som kan utövas av alla.

Med restaurang och fullständiga rättigheter samt caféteria erbjuder vi olika sorters bufféer, rätter, smörgåsar, fika eller bara en iskall dryck. Perfekt kombination för er som önskar ladda upp inför den där bowlingmatchen, börja/avsluta firmafesten med härlig mat och dryck eller också låta oss anordna bowlingkalaset som blir en upplevelse med mycket tjo, tjim och glädje för de små.

På fredagar mellan 15.00-17.00 kör vi after work samt discobowling fredagar mellan 17.00-23.00 samt lördagar mellan 17.00-23.00. Då släcks den vanliga belysningen ned och vi tänder istället dicso belysningen med UV-ljus i taket, ljus i klotreturerna och party musiken rullar igång med en högre volym än vanligt.

Sport / friskvård:

Vi har två aktiva klubbar som är igång, Osby BS och Team Osby varav Osby BS bedriver ungdomsverksamhet. Utöver detta har vi fyra aktiva pensionärsföreningar som i sin tur bildat tre matchlag för seriespel. Känner du för att börja spela bowling som en sport? Vänligen tag kontakt med oss så hjälper vi dig vidare. 

Vi har ambitionen att alla skall känna sig välkomna, ha roligt och gå hem ordentligt nöjda! Så ta med dig familjen, vännerna eller arbetskollegorna för en garanterad upplevelse.
Välkomna!