PENSIONÄRSBOWLING

Pensionärsbowling

Många pensionärer kommer regelbundet till oss för att bowla och umgås. Bowling är en perfekt sport som funkar väldigt bra oavsett ålder eller förkunskaper. Det ger inte bara motion utan även möjligheten att få träffa andra likasinnade. Vi kan även i mån av tid hjälpa till för en kortare introduktion till hur man bowlar för er som kanske inte gjort det förut eller är lite ringrostiga.

Pensionärer (fr.o.m. 65 år) spelar för ett reducerat pris som är 18 kr / serie (4 serier för 70 kr) måndag till torsdag fram till 17.00, fredagar 13.00-15.00 samt söndagar 13.00-17.00. Är det så att du inte har eget klot eller skor så kan ni både låna skor samt klot vilket sjäklvklart är inkluderat i priset.

Så vad väntar du på? Samla ihop dina vänner och utmana dem på banorna och kanske avsluta med en trevlig fika i vårt café. Vi har både kaffe, te, muffins och kakor till uppskattade priser.

SPELA REGELBUNDET

En stor del av våra kunder är pensionärer som kommer regelbundet för att umgås, motionera men framförallt för att spela bowling. Vi har över 100 aktiva pensionärer i dagsläget vilket är väldigt roligt både för oss och dem. Vi har föreningar från Osby, Broby, Glimåkra och Knislinge. De har alla olika träningstider och vissa föreningar spelar även matcher.

I Osby är det PRO Osby som tränar måndagar 11.30-14.30 med flera grupper samt fredagar 13.00-14.30.

Är du intresserad av att spela mer regelbundet kan ni enkelt kontakta oss för mer information.