MÅNADSKORT

Månadskort

Bowla oftare och hur mycket du vill i mån av plats!

Bowling är en sport som både är bra och rolig, det triggar igång tävlingslusten vare sig du spelar själv eller tillsammans med andra. Det kvittar vilken ålder du har, vi har allt från 5-åringar till 90-åringar som spelar aktivt idag. Sporten kan utövas efter egen fysik och rörlighet då man själv ställer sina egna krav. Har du / ni tillgång till friskvård på ditt / ert företag kan vi berätta att det är avdragsgillt i deklarationen, därmed är det vanligt att man köper månadskort i form av friskvård.

Månadskortet är mycket populärt bland ungdomar, vuxna samt att ett flertal familjemedlemmar i en familj löser in ett och var sitt månadskort och bowlar ofta. Det är också vanligt att man utnyttjar det för friskvård från sitt företag då det är avdragsgillt. Så vill man bowla extra mycket eller som kanske behöver mer träning utöver klubbens träning så är detta månadskort perfekt.
Var sjätte köp av månadskortet är gratis och då bjuder vi er på en hel månad bowling.

VILLKOR

- Bowla hur mycket du vill, gäller alla tider förutom under discobowlingen.
- Övriga deltagare betalar del av banhyran.
- Månadskortet är personligt och man anmäler sig i receptionen före start.
- Du kan ej förboka banor då det är i mån av plats. Det går bra att ringa och kontrollera tillgänligheten före besök så ni inte kommer till oss när vi har full beläggning.

PRISER

Ungdom (t.o.m 8 år)

200 kr / person

Ungdom, medlem i klubb (t.o.m 16 år)

300 kr / person

Ungdom (t.o.m 16 år)

400 kr / person

Vuxen, medlem i klubb

400 kr / person

Vuxen

500 kr / person