BOWLING

Bowling

Osby Bowlingcenter är en helt nyrenoverad & handikappanpassad bowlinghall med en central placering mellan orterna Hässleholm, Markaryd, Älmhult och Olofström. Vi erbjuder bowling på någon av våra 8 moderna bowlingbanor, restaurang med fullständiga rättigheter, café och proshop.

Ung som gammal, amatör som tävlingsspelare eller du som har ett funktionshinder av något slag. Med hjälpmedel så som rännstaket och bowlingramp(Gotlandsränna) blir bowling något som kan utövas av alla, även de minsta når med rännstaketets hjälp ändan ner till käglorna. Bowling är till för alla så ta med familjen, vännerna eller kollegorna och utmana varandra på banorna. Hos oss ingår alltid bowlingskor och bowlingklot i priset.

Discobowling, bowlingkalas, After work eller varför inte kombinera mat med bowling? Hos oss finner ni diverse olika paket och erbjudanden. Allt för att er upplevelse hos oss så skall bli så lyckad som möjligt! Vi har även bowlingkurser för den som vill lära sig spela bowling på riktigt och kanske även gå med i en av våra klubbar där man kan träna och spela matcher som ett lag.

Ni bokar enkelt banor, mat med mera på bokningssidan. Välkomna!